14 augustus 2022, 03:18:23

huis regels

Gestart door Robert, 30 mei 2011, 23:45:55

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Robert

Daar wij opteren voor het behoud van de prettige gang van zaken op dit forum, gelieve nota te nemen van onderstaand huisreglement...

Iedereen is welkom als lid van het www.goldwingforum.be , er wordt géén onderscheid gemaakt in leeftijd, geslacht, huidskleur, religieuze overtuiging, sexuele geaardheid of nationaliteit. Het zuivere bezoek van deze site bewijst de interesse van de internetgebruiker, en dit is voldoende reden om als forumgebruiker opgenomen te worden in de groep.
Er wordt van éénieder verwacht dat hij de nodige tolerantie en verdraagzaamheid aan de dag legt tegenover iedere andere forumgebruiker. Respect voor elkaars mening en de algemene goede zeden zijn noodzakelijk en moeten een rode draad vormen doorheen alle postings.


De forumbeheerder/moderator doen hun best de geplaatste berichten te controleren op hun inhoud, en indien nodig, hebben zij het recht, deze aan te passen of te verwijderen indien deze aanstootgevend, of niet gepast zouden kunnen zijn, ten opzichte van andere forumleden, of derden.

U persoonlijk blijft verantwoordelijk voor de eigen geplaatste postings, die publiek voor iedereen te lezen zijn, en al dan niet gebruikt, of misbruikt kunnen worden tegen U.

Privacy beleid: plaats geen gegevens van uzelf of medeforumleden zoals adresgegevens, telefoonnummer, nummerplaat en andere verwijzende gegevens naar deze persoon, op een publiek forum.

Ontoelaatbaar:
- plaatsen van gegevens/onderdelen of een veralgemening van wettelijk strafbaar materiaal, pornografisch aanstootgevend materiaal/teksten/afbeeldingen, of ander strafbaar materiaal, dat een negatieve indruk kan geven naar medeforumleden, en bezoekers van deze publieke website.
- Reclame maken voor derden, zonder toestemming van de forumbeheerder/moderator. Het vermelden van handelszaken in een topic kan wel, wanneer uit de posting duidelijk blijkt dat het hier geen verdoken reclame is, doch wel een verwijzing naar een open deurdag, een bijeenkomst, een uitnodiging tot een activiteit of iets dergelijks.
-In acht nemen van bepaalde "copyright" van bepaalde producten/merken/logo's enz...
-Spam , plaatsen van links naar websites met enige strafbare informatie, en plaatsen van een URL onder een posting, als handtekening is niet gewenst, tenzij hier de goedkeuring voor verkregen is van de forumbeheerder/moderator.

De forumbeheerder/moderator kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van geplaatste berichten.

Het is een must respect te tonen ten opzichte van alle forumleden, plaats geen inhoud die irriterend is ten opzichte van andere forumleden, dit is een kwestie van gezond verstand, en behandel een ander zoals je het zelf ook graag zou behandeld worden.

Persoonlijke aanvallen/uitspraken in publieke postings, zoals schelden, beledigende opmerkingen en varianten worden niet getolereerd, en zullen onverbiddelijk verwijderd worden door de forumbeheerder/moderator. Elke vorm van verbale agressie of onverdraagzaamheid naar een andere forumgebruiker of naar een derde, om welke reden dan ook, worden niet getolereerd.

Toon respect voor mede/forum leden hun algemene hobby, motorfiets, type, uitvoering, ouderdom en kleur, al dan niet goldwing.... In het licht van de tolerantie en verdraagzaamheid is het niet toegelaten om kleinerende, laagdunkende of schimpende opmerkingen over eigendommen, bezigheden of relaties van andere forumgebruikers te posten.

Gebruik liever géén hoofdletters, want anders denk men snel dat U SCHREEUWT, maak gebruik van smiley's voor een "toon" te bepalen bij een bepaalde posting.

De Belgische wetgeving dient te worden nageleefd.

De beheerder of zijn aangestelde(n) zullen de forumgebruiker die de regels niet naleeft, tot de orde roepen.
- In eerste instantie via een persoonlijk bericht met de vraag om de bewuste posting zo aan te passen, dat de posting zelf niet meer aanstootgevend is.
- Daarna kan de betrokkene ook in het topic zelf door de beheerder of zijn aangestelde(n) tot de orde worden geroepen.
- Betrokkene kan via een gemotiveerde beslissing van de beheerder ook geschorst of verwijderd worden van het forum.
- In hoogdringende gevallen van belediging, verbale agressie of grove intolerantie kan de bewuste posting zonder meer door de beheerder verwijderd worden.
1200 Aspencade 1985 Satellite Blue Metallic
GONE WITH THE WING