Auteur Topic: Regels bijeenkomst  (gelezen 6381 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline WEBBIE

  • New member
  • Held
  • *
  • Berichten: 2728
  • Geslacht: Man
  • 1200 Aspencade 1985 & 1500 Trike 1995
Regels bijeenkomst
« Gepost op: 30 mei 2011, 21:49:32 »
1. Het Goldwingforum neemt zelf geen enkele verantwoordelijkheid voor bijeenkomsten georganiseerd door leden van het forum, zij speelt eventueel wel een ondersteunende rol bij de organisatie, doch volledig vrijblijvend. Alle betrokken organisatoren doen alle handelingen ten persoonlijke tittel.

2. Elk evenement, voor en/of door forumleden georganiseerd, zal vooraf besproken worden met de forumbeheerder, hier wordt eerst een goedkeuring/mening voor gevraagd. Het is uitgesloten op eigen initiatief, zonder goedkeuring van de forumbeheerder, een evenement te organiseren, waarbij verwezen wordt naar het Goldwingforum of haar leden.

3. Tijdens de verplaatsingen van de leden op,naar of van een bijeenkomst moeten alle verkeerswetgevingen nageleefd worden.

4. Tijdens de bijeenkomsten moet de Belgische wetgeving nageleefd worden, en de algemene goede zeden en vormen van wellevendheid gevolgd worden.

5. Overmatig gebruik van alcoholische dranken of andere verdovende of opwekkende middelen is tijdens of voorafgaand aan elk forumevenement verboden ! Dit voor de eigen veiligheid,deze van de andere forumleden, en die van de andere weggebruikers.

6. Elke vorm van agressie, verbaal of non-verbaal, of "handtastelijkheden" in welke vorm dan ook tijdens een forumbijeenkomst, is ten strengste verboden. Het Goldwingforum is een aanvulling voor de mooie hobby van normale mensen, waarbij tolerantie, vriendschap en respect voor elkaars mening centraal staan.

7. Niet naleven van de regels kan uitsluiting van de activiteit of van volgende activiteiten, schorsing tot eventuele definitieve uitsluiting van het forum tot gevolg hebben.

8. De bijdrage die betaald dient te worden, om aan een evenement deel te nemen, wordt nooit voorgeschoten door het forum.
Gr Robert
1200 Aspencade 1985 Satellite Blue Metallic
1500 20 anniversary Trike 1995 pearl white
GONE WITH THE WING